Centres per la convivència continua el seu recorregut pels instituts

El projecte de Centres per la Convivència (CxC) de la Xarxa de Transmissió de Valors enforteix aquests dies la seva línia d’intervenció per combatre els prejudicis i rumors que obstaculitzen la nostra convivència com a veïns i veïnes de Santa Coloma.

Al llarg de les properes setmanes, intensificarem les activitats de sensibilització a través de tots els materials editats per la Xarxa per combatre els rumors que posen en perill la interculturalitat i convivència de la nostra ciutat. Aquesta particular gira ha donat començament a l’Institut El 9 que ja disposa amb els materials per sensibilitzar.

La Xarxa ofereix a cada centre participant cinc postals que treballen els rumors sota el lema “Desfem mentides: 10 mites sobre les persones immigrades”.

Aquest nou format de difusió complementa als roll-ups i les xapes identificatives que animen a “menjar-se als rumors” i a identificar-se amb els valors que donen continuïtat a la campanya.

Parlar sobre la Xarxa de Valors, la convivència, com treballar els rumors, estereotips, i com trencar amb els tòpics son els objetius. Després de recórrer les quatre biblioteques de la ciutat, el programa continuarà desenvolupant-se pels diferents escoles i centres cívics.