L’exposició i el taller antirumors arriben a l’INS Vinyes

L’alumnat de l’IES Els Vinyes gaudeix aquests dies de l’exposició i el taller antirumors que la Xarxa posa a la disposició dels instituts participants al projecte de Centres per la Convivència (CxC). La iniciativa del Servei enforteix així la seva línia d’intervenció per combatre els prejudicis i rumors que obstaculitzen la nostra convivència.

Així mateix, la Xarxa de Valors arriba també a l‘IES Les Vinyes amb un taller antirumors amb delegades i subdelegades. Aconseguir el apoderament i compromís dels i dels joves de l’institut a la nostra ciutat per millorar la convivència i crear comunitat és la nostra finalitat.

Continuem, aixi, intensificant els activitats de sensibilització antirumors a través de tots els materials editats per combatre els rumors. Els tallers és desenvolupen a través de petites dinàmiques participatives combinades amb l’explicació de conceptes claus que facilitessin la reflexió.

Parlar sobre la Xarxa, la convivència, com treballar els rumors, estereotips i com trencar amb els tòpics són els objetius. El programa continuarà desenvolupant-es pels diferents escoles i centres cívics.