L’alumnat de l’INS Terra Roja aprèn amb el nostre taller de gestió positiva de conflictes

La Xarxa imparteix un taller per estudiar la gestió positiva de conflictes dirigit a l’alumnat de 4t ESO que cursen l’assignatura Monitoratge i Mediació a l’institut Terra Roja.

Continuem, aixi, intensificant els activitats de sensibilització antirumors a través de tots els materials editats per combatre els rumors. Els tallers és desenvolupen a través de petites dinàmiques participatives combinades amb l’explicació de conceptes claus que facilitessin la reflexió.

El projecte de Centres per la Convivència (CxC) de la Xarxa de Transmissió de Valors enforteix aquests dies la seva línia d’intervenció per combatre els prejudicis i rumors que obstaculitzen la nostra convivència com a veïns i veïnes de Santa Coloma.