El Numància fa una crida a denunciar injustícies com la xenofòbia i la violència de gènere

Els alumnes d’ESO de l’IES Numància presenten un curt teatralitzat amb dues històries que posen de manifest mals de la nostra societat

Una crida a denunciar situacions com la violència de gènere i l’homofòbia. Aquest és l’objectiu del curtmetratge en el qual han estat treballant els alumnes de 4t d’ESO de l’IES Numància i que presenten al V Certamen de Convivència i Drets Civils, organitzat per l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

IES Numància V Certamen de Convivència i Drets Civils

Tots els alumnes s’han implicat en les tasques de guionatge, rodatge i muntatge que han dut a terme durant mesos. Han aprofitat les escenes que han preparat en un taller de teatre de l’oprimit i les han passat a vídeo.

El resultat són dues històries separades, una de violència de gènere i una altra de xenofòbia en la selecció de personal a la feina. El projecte final es podrà veure a la biblioteca del Singuerlín el pròxim 27 de maig, durant la celebració del Certamen de Convivència i Drets Civils d’enguany.