Diversos instituts de la ciutat van assistir al monòleg “No sólo duelen los golpes”

Diversos instituts de la ciutat van assistir al monòleg “No sólo duelen los golpes” que narra la vivència personal de l’autora que té l’objectiu de combatre els tòpics de l’amor romàntic i d’ ajudar a identificar els primers senyals del maltractament.

El Sagarra ha estat l’escenari on Pamela Palenciano va explicar en forma de monòleg teatral la seva relació violenta que va patir durant 6 anys. L’actriu combina un to humorístic i alhora dramàtic amb el qual explica la seva experiència per tal de remoure consciències i per exposar les dificultats que troben les dones dins d’un món patriarcal amb una marcada hegemonia masculina.

Aquesta activitat ha estat organitzada pel Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) i impulsat des de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet dins dels actes pel Dia Internacional contra la Violència de Gènere.