Tallers de suport per als participants al Certamen de Convivència

Les i els joves que participaran en la VI Edició del Certamen de Convivència, abans de desenvolupar la seva idea de projecte, han realitzat un procés de reflexió i aprenentatge a través de quatre tallers realitzats pel Servei de Convivència.

Els tallers de Convivència, de Resolució Pacifica del Conflicte, de Rumors i Estereotips i de Pantalles (ús moderat i responsable dels xarxes socials) els han ofert l’oportunitat de profunditzar en conceptes claus per a una Educació en Convivència (convivència, coexistència, valors de bon veïnatge…) així com eines per poder gestionar situacions a l’hora d’abordar els diferents conflictes  que puguin sorgir en la seva vida quotidiana.

Volem agrair a tots aquest alumnes la seva implicació en les diferents dinàmiques, en les quals han compartit les seves preocupacions,  emocions i sensacions amb el resta de companys i companyes. Estem segurs que fareu un bon treball!