Les Vinyes debat sobre les problemàtiques que afecten als joves

Entre els dies 3 i 11 de novembre de 2016 a l’Escola Jesuïtes de Sarrià-Sant Ignasi de Barcelona va tenir lloc el projecte Scholas Ciutadania Barcelona en el que van participar alumnes del INS Les Vinyes.

L’ objectiu d’aquest projecte es promoure el compromís ciutadà entre l’alumnat. A través d’aquest projecte, els estudiants han pogut exposar i debatre propostes per resoldre les diferents problemàtiques del sistema educatiu i discriminació que afecten el seu entorn.

Aquest projecte serveix aquests estudiants com a punt de partida per desenvolupar el treball que presentaran al Certamen de Convivència 2017 , un curt amb el que transmetre a la resta de companys l’aprenentatge adquirit amb aquesta experiència

Durant els tallers realitzats amb el Servei de Convivència, els joves van reflexionar sobre la descoberta que van fer a través de la participació en aquest programa. A partir d’aquest  procés els joves van a crear una proposta d’acció amb la qual pretenen fer partícips a la resta de companys de la seva experiència i que ens presentaran el dia 12 en la VI edició del Certamen de Convivència.