Ja tenim els treballs finals de la VI Edició del Certamen de Convivència i Drets Civils!!

La Biblioteca del Singuerlin Salvador Cabré de Santa Coloma de Gramenet acull divendres 12 de maig la VI edició del Certamen de treballs sobre Convivència i Drets Civils, per a alumnes d’ESO.

Santa Coloma de Gramenet, 12 de maig de 2017.- Aquest divendres, 12 de maig, de 10 a 13,30 h. a la Biblioteca del Singuerlin Salvador Cabré tindrà lloc l’acte de lliurament de la VI Edició del  Certamen de Convivència i Drets Civils, per alumnes de 3r i 4rt d’ESO de la ciutat, organitzat pel Servei de Convivència de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

En l’edició d’enguany han participat 159 joves de l’ESO de 7 instituts de la ciutat, INS Can Peixauet, INS La Bastida,  INS Numància, INS Puig Castellar i INS Les Vinyes, INS Ramon Berenguer, INS Terra Roja amb temàtiques com ara la discriminació, l’homofòbia, el bulling, la interculturalitat, la sensibilització d’altres capacitats, relacions Intergeneracionals i les tutories entre iguals.

TREBALLS FINALS CERTAMEN DE CONVIVÈNCIA 2016/2017