Formació sobre convivència i mediació pel professorat

El Servei de Convivència ha organitzat el curs “La convivència a l’aula. La comunicació no violenta”, en el qual participen professors/es d’escoles i instituts de Santa Coloma, L’Hospitalet, Cornellà i El Prat i que forma part del catàleg de Recursos Pedagògics del Departament de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu d’aquesta formació és crear un espai de reflexió, dotar al professorat d’eines i habilitats de comunicació, introduir nous mecanismes de resolució de conflictes i oferir un banc de recursos als professors.

Les sessions, que duren dues hores cadascuna, es caracteritzen pel seu dinamisme i el seu caràcter pràctic. Alguns dels temes que s’han tractat durant les darreres setmanes són la cultura del conflicte, la gestió d’aquest o com afrontar situacions complexes a l’aula.

!No et perdis cap curs!