L’Equip de Mediació apropa la seva feina als estudiants d’Integració Social de La Bastida

Des del Servei de Convivència de l’Ajuntament de Santa Coloma, l’Equip de Mediació i Suport a les Comunitats, realitza  dos tallers  als  mòduls del Grau Superior d’Integració Social de l’INS La Bastida.

En aquestes sessions s’aborden conceptes com intervenció comunitària o habilitats  i estratègies  per a la gestió positiva del conflicte, incidint  en les característiques professionals que hauran de desenvolupar  a l’inici  de la seva carrera professional  a l’àmbit socioeducatiu.

Al llarg de la sessió, es treballen casos reals simulats a  través de dinàmiques participatives, on l’alumnat experimenta  les fases de disseny i  intervenció  en un conflicte comunitari.

Aquests tallers es complementaran amb una visita guiada al recurs, presentació de les línies de treball  de l’Equip de Mediació i Suport a les Comunitats, i  la prospecció i coneixement  de diferents espais  públics on l’Equip realitza diferents intervencions.