Els Centres per la Convivència reben els alumnes del màster en Polítiques Socials i Acció Comunitària

El Servei de Convivència ha rebut aquest passat divendres els alumnes del màster en polítiques socials i acció comunitària de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP).

Al llarg  del matí s’ha realitzat una visita a dos dels centres públics de secundària de la ciutat que  formen part de la comissió de mediació del programa Centres per la Convivència: l’INS  La Bastida, que representa el model de mediació en construcció, i l’INS Numància, amb un model més consolidat.

Durant la jornada, els dos centres  han exposat les seves realitats  i han presentat els seus models de convivència i mediació a l’alumnat del màster. A més a més, els alumnes del mòdul d’integració social de  l’Institut La Bastida i els  alumnes mediadors de l’INS Numància han tingut l’ocasió de compartir les seves experiències i intercanviar idees amb els assistents.

D’altra banda, dissabte al matí,  s’ha celebrat a la Biblioteca del Fondo un debat i una sessió plenària  entre tots els participants i que ha sigut la cloenda dels actes celebrats durant aquestes jornades.

Alumnes Integració Social INS La Bastida