Els Centres de Convivència celebren una sessió de validació i propostes de futur

El Servei de Convivència conjuntament amb professors i alumnes  dels diversos instituts de la ciutat ens vam trobar els dies  9 i 23 de novembre per iniciar el procés de construcció de la xarxa  dels Centres per la Convivència.

Durant aquests mesos, hem treballat per trobar els mínims comuns denominadors, per intercanviar coneixements i experiències i per compartir  recursos, metodologies i instruments amb l’objectiu de millorar els instruments de gestió positiva de conflictes, dels centres i de la ciutat.

Per tal de seguir treballant de manera conjunta i seguir construint  la xarxa d’intercanvi dels Centres per la Convivència, es durà a terme una sessió de treball conjunta de validació de resultats i propostes de futur el dia 22 de maig de 10 a 13:30 a l’EOI.