Centres per la Convivència celebra la sessió de treball i validació del curs

El Servei de Convivència conjuntament amb professors, alumnes i altres entitats de la ciutat ens hem trobat el passat 22 de maig  per tal de tancar el curs i seguir treballant de manera conjunta i continuar  construint  la xarxa d’intercanvi dels Centres per la Convivència.

L’acte de cloenda, que es va celebrar a l’Escola Oficial d’Idiomes de Santa Coloma, va reunir a més de 70 participants amb l’objectiu de debatre i crear propostes de futur sobre la convivència als centres.

La sessió de treball va servir per intercanviar experiències, posar en comú recursos, metodologies i instruments i compartir  noves propostes de millora.

Algunes de les més sonades van ser la creació d’una comissió de convivència mixta  formada per alumnes i professors, la creació d’espais més amables per realitzar les mediacions i formació en mediació i resolució positiva de conflictes per a professors, alumnes i famílies.