L’exposició i els tallers antirumors arriben a l’INS Les Vinyes

L’alumnat de l’INS Les Vinyes gaudeix aquests dies de l’exposició i els tallers antirumors que la Xarxa de Valors posa a disposició dels instituts participants en el projecte Centres per la Convivència (CxC). La iniciativa del Servei de Convivència enforteix així la seva línia d’intervenció per combatre els prejudicis i rumors que obstaculitzen la nostra convivència.

Així mateix, la Xarxa de Valors arriba també a l‘INS Les Vinyes amb un taller antirumors amb delegades i subdelegades. Aconseguir l’apoderament i compromís dels i les joves de l’institut a la nostra ciutat per millorar la convivència i crear comunitat és la nostra finalitat.

 

Continuem, així, intensificant les activitats de sensibilització antirumors a través de tots els materials editats per combatre els rumors. Els tallers es desenvolupen a través de petites dinàmiques participatives combinades amb l’explicació de conceptes claus que faciliten la reflexió.

Parlar sobre la convivència, els rumors, els estereotips i com trencar amb els tòpics són part dels objectius del projecte. El programa continuarà desenvolupant-se pels diferents centres.