El Puig Castellar consolida el projecte GIUP amb una formació intensiva del pack de convivència

Un projecte ambiciós de l’institut Puig Castellar amb el que el jovent aspira a fer del seu institut un entorn de comunicació i de bona convivència. Aquest 10 d’octubre els i les participants del projecte GIUP s’han reunit amb l’objectiu de fer pinya en el grup, repensar el projecte i descobrir les estratègies que tenim per construir relacions positives entre els companys i companyes de l’institut.

Els i les joves del GIUP s’hi han concienciat de temes diversos com el gènere, la transformació de conflictes; els rumors, estereotips i prejudicis del seu entorn o els possibles perills de les xarxes socials.

Així, el GIUP es consolida gràcies a les eines per treballar l’anàlisi, la recerca i la reflexió dels i les joves sobre les seves dificultats de convivència, sent aquest un instrument per la millora de les seves eines personals, per a la gestió de situacions que puguin esdevenir conflicte, i la prevenció de la violència en totes les seves formes.