Tallers a l’Institut El 9 amb l’equip de mediació i els estudiants de primer d’ESO.

L’alumnat de l’Institut El 9 ha participat aquesta setmana en dos dels nostres tallers. Un primer amb l’equip de mediació del centre, amb l’objectiu de treballar diferents estratègies per fer una escolta afectiva. I un altre amb els dos grups de primer d’ESO sobre els rumors i els conflictes.

Amb els mediadors i mediadores, alguns dels aspectes que es van tractar van ser el treball d’acompanyament a les parts en conflicte a través del diàleg i la importància d’entendre els sentiments i necessitats que connecten les persones.

En el cas de l’alumnat de primer curs, hem treballat rumors i conflictes a partir dels cercles de diàleg, fent als joves compartir opinions, percepcions i sentiments al voltant d’aquests conceptes.