Visita del Grau d’Integració Social de La Bastida a l’Equip de Mediació

L’alumnat del Grau Superior d’Integració Social de La Bastida ha fet una visita a l’Equip de Mediació de Santa Coloma de Gramenet aquest 12 de febrer. La visita tenia com a intenció conèixer la realitat del dia a dia dels i les mediadores de la ciutat.

En dos torns, un de matí i altre de tarda, diferents professionals han explicat la seva tasca a les estudiants del Grau. Per una banda, presentant el seu model d’intervenció, on han pogut mostrar les peculiaritats de la tasca de la mediació i fer valdre les estratègies que utilitzen en la gestió de conflictes.

I després, en una segona meitat més pràctica, un passeig de prospecció per presentar la tasca de proximitat de l’Equip. Donant una volta pel barri del Fondo, lloc on està situat l’Equip de Mediació. Una última part que ha servit per fer una avaluació conjunta de la sessió i poder debatre les conclusions de la jornada.

Aquesta visita no serà l’única que faci l’alumnat de La Bastida, ja que també té programada una futura al Servei de mediació del Prat de Llobregat.

Ja tenim un vídeo de la sessió a Veus, que compta amb les reflexions de la visita tant de l’Equip de Mediació com alumnat i professorat!