Els Jocs Interculturals de l’Institut Numància

 

L’Institut Numància ha començat aquest trimestre el projecte ‘Jocs Interculturals’. La iniciativa farà que l’alumnat pugui participar cada divendres a l’hora del pati en un seguit de jocs originaris d’una determinada cultura. Jocs que canviaran cada setmana i que representaran la diversitat que existeix al centre. El projecte s’organitzarà per part dels i les estudiants participants en el seu Consell i tots aquells i aquelles que hi vulguin col·laborar.

El primer dia d’activitats es va donar el 7 de febrer, amb una jornada de jocs tradicionals catalans. Al pati es va poder jugar a bitlles, o la xarranca, entre d’altres.

Per acabar el mes, l’institut ha celebrat el dia dels Jocs del Marroc. I en aquesta ocasió, va comptar amb la participació de l’Associació Cultural Islàmica Mishkat amb un taller de tatuatges de henna.