Taller de rumors amb el Joc de Filtres pel Grau d’Integració Social de La Bastida

Els i les estudiants del Grau Superior d’Integració Social de La Bastida han treballat els rumors amb un dels nostres tallers. Una sessió que a més ha comptat amb el Joc de Filtres, un dels últims materials de sensibilització de la Xarxa de Valors del Servei de Convivència de l’Ajuntament.

El taller va permetre, per una banda, que tots els i les joves reflexionessin sobre l’existència dels rumors i les seves repercussions, els seus propis prejudicis interioritzats o la manera d’enfrontar-se a ells.

I per altra banda, una activitat grupal, el Joc de Filtres, com a cloenda del taller. Un joc amb el qual van parlar sobre algun rumor que havien detectat al seu entorn i de quina manera van reaccionar a ell.

La sessió va comptar amb la visita de l’equip del programa ‘El Cazador de Cerebros’ de La2 de TVE. Van enregistrar el taller per poder incloure’l a la pròxima temporada del programa, en la que ja estan treballant. Aviat podreu conèixer més detalls sobre la nostra participació!