Darrera sessió del curs 19/20 del seminari de coordinació de Centres per la Convivència

Aquest mes de maig hem celebrat amb el professorat dels centres participants una nova sessió del seminari de coordinació del projecte de Centres per la Convivència per avaluar les accions realitzades i començar a somiar en el pròxim curs que construïren plegades.

A través de la pantalla d’un ordinador, la darrera sessió del Seminari ha servit per a dissenyar accions conjuntes, intercanvi d’experiències, potenciar el treball en xarxa, definir el model de ciutat i fer balanç de la tasca feta durant el curs. Així mateix, la reunió ha permès revisar les accions realitzades durant el 2019/2020 i treballar conjuntament en la preparació de noves propostes de cara al curs 2020/2021.

Perquè si estem juntes, res ens atura!