Assistim a la sessió formativa de RECI amb l’INS Puig Castellar i INS La Bastida

El passat dijous de desembre des de Centres per la Convivència es participa en una formació organitzada per RECI (Red Española de Ciudades Interculturales) amb l’objectiu d’aprofundir en les diferents estratègies antirumors. A l’espai de treball hi participen dues instituts de Santa Coloma (INS Puig Castellar i INS La Bastida) en representació de la xarxa Centres per la Convivència. Al gener es reprendrà la sessió amb nous materials i propostes a desenvolupar. Des de Santa Coloma es posarà l’accent en el desenvolupament d’aquest tipus d’estratègies als centres educatius.

D’altra banda, des del seminari de coordinació, tanquem el 2020 amb les propostes de treball en línia a través de comissions, que començaran a estar operatives a principis d’any. Carreguem piles, mengem moltes neules i torrons i donem la benvinguda el 2021. Ens retrobem en uns dies per seguir construint Centres per la Convivència.