Compartim experiències amb el grup ISO de l’INS La Bastida

La nostra feina no s’atura! A través de la plataforma col·laborativa Miro, seguim amb dues sessions de formació amb alumnat del Grau Superior d’Integració Social de l’INS La Bastida (matí i tarda) per aprofundir en l’impacte dels rumors en les persones i presentar estratègies per minimitzar el seu impacte.

A la tarda, hem continuat amb la formació descobrint els sentiments que generen els rumors i presentant la nostra campanya de sensibilització: el #TripleCheck. Les sessions han servit per fer que l’alumnat conegui millor als companys i les companyes i així fer aflorar necessitats, emocions i sentiments de pertinença al grup!

Ens emportem la motxilla ben plena i amb ganes de trobar-nos una altra vegada!  Perquè ja saps: si  creixem plegades, res ens atura! 💪