El curs 2021/2022 comença amb ganes de passar a l’acció

Després de dues sessions del seminari de coordinació de Centres per la Convivència, on ens retrobem amb els centres participants per seguir compartint i construint com volem que sigui l’acció d’aquest curs 2021/2022. Un nou curs que serà il·lusionant en molts aspectes: des de la volta a la presencialitat, les tres trobades intercentres programades, així com totes activitats dirigides a la gent jove de Santa Coloma que us estem desitjant comptar amb pèls i senyals. Coming soon!

El nostre objetiu com projecte és treballar amb un model d’intervenció de ciutat, que aposta per potenciar figures de confiança com mediadores i mediadors, delegats i delegades, padrins i padrines per a millorar la relació entre els instituts i abordar possibles conflictes. En aquest sentit, i com sempre, us donem la benvinguda a totes. Recordeu, si creixem plegades, res ens atura!