La gent jove de Santa Coloma acomiada el curs 2021/2022 amb una nou Escape Rumours

Després de l’experiència del passat abril, hem celebrat una nova cita per a l’alumnat dels set instituts participants del projecte Centres per la Convivència per a continuar la creació de noves eines de sensibilització.

Escape Rumours és una eina educativa, interactiva en línia dissenyada i pilotada per Anti-Rumours Global i el programa Intercultural Cities que contribueix al desenvolupament de les habilitats interculturals dels joves i els involucra en la construcció d’ecosistemes de mitjans locals i socials lliures de rumors. Una cloenda ideal al Mas Fonollar per un jornada intensa i plena de complicitats amb la presència de la artista colomenca Laura Lazaro.

Ha estat una trobada plena d’energia on hem pogut recollir moltes propostes per seguir treballant el proper curs. Gràcies als joves participants a la jornada intercentres de Joves en Xarxa. Una sessió d’experiències compartides al voltant dels rumors, posant en valor el poder del treball en xarxa. Un tancament de curs que ens deixa un gran sabor de boca i ens anima a seguir contruint entre totes Centres per la Convivencia!

 

Pots consultar totes les fotos de les trobades intercentres aquí!