Celebrem la primera sessió del curs 2022/2023 del seminari de coordinació Centres per la Convivència

El passat dia 7 de novembre ens reunim els centres participants en el programa Centres per la Convivència per concretar els primers acords del curs:

Organitzar la primera sessió Intercentres amb els i les joves dels centres participants pel dia 12 de desembre d’11,00 a 14,00 al CRJ Mas Fonollar. S’acorda que hi participaran 4-5 joves de cada institut per donar continuïtat a les propostes treballades pel i les joves el curs passat.

Es presenta una proposta per part de l’INS La Bastida per realitzar entrevistes i elaborar un diagnòstic en relació amb les necessitats dels centres participants en Centres per la Convivència. Les entrevistes les realitzaran l’alumnat del Grau Superior d’Integració Social de la Bastida.

S’informa del nou projecte de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Servei de Convivència, Desenvolupament Comunitari i Civisme amb l’objectiu d’impulsar la Cultura Restaurativa a Santa Coloma de Gramenet. El projecte s’inicia aquest curs i finalitzarà el desembre de 2024.

També s’acorda el calendari del seminari de coordinació i es confirma la reincorporació al programa de l’INS Can Peixauet.