Celebrem el seminari de coordinació del projecte al Dia Escolar de la No-Violència i la Pau

Cada 30 de gener, des de 1964, se celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP) per recordar el llegat de Mahatma Ghandi el dia que es commemora l’aniversari de la seva mort. Un dia per celebrar i reivindicar valors, des de l’àmbit lingüístic, des de l’àmbit de coneixement del medi, des de l’àmbit artístic…

Un dia perfecte per trobar-nos tots els participants del projecte Centres per la Convivència i organitzar un nou seminari de coordinació per continuar fem de les nostres escoles espais una mica més reflexius, crítics i actius, per a la propagació dels valors de la pau  i de la  solidaritat, així com, per a la sensibilització sobre la necessitat de vetllar pel respecte i compliment dels drets de totes les persones.

A #SantaColoma, la pau i  la convivència és vida!