Les i els joves de Santa Coloma fan cultura restaurativa

Vols contribuir al creixement de Santa Coloma de Gramenet? T’agradaria que les teves relacions fossin respectuoses? Penses que necessitem més eines per a la millora de la convivència? Vine el proper 10 de març a les jornades A Santa Coloma, fem cultura restaurativa.

Serà el punt de partida d’una nova iniciativa municipal, que des de la mirada i les pràctiques restauratives pretén contribuir a una millora de les relacions des de la prevenció i la provenció. A l’acte s’explicarà què és la cultura restaurativa, compartirem les bones experiències d’altres municipis del nostre territori en aquest àmbit i veurem com podem implementar aquesta estratègia en el nostre entorn.

A les 11:20 hores, els i les joves de diversos instituts de Santa Coloma que participen al nostre projecte Centres per la Convivència presentaran les seves experiències. Més tard, coneixerem també algunes experiències restauratives inspiradores, com les de l’Institut Can Periquet de Palau Solità i Plegamans. La Montse Pedrol compartirà amb nosaltres què vol dir ser un centre educatiu restauratiu i altres municipis ens contaran les seves experiències restauratives, com  l’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat o Sabadell.

Imatge sense text alternatiu.

Tindrem espais per conèixer-nos, relacionar-nos i fer xarxa. Ens uneix l’interès per la gestió respectuosa de les relacions i el conflicte.

Es pot assistir a la jornada en dos formats:
–    Presencialment, amb inscripció prèvia a través de grameticket.cat
–     En streaming, amb inscripció prèvia per correu electrònic a l’adreça: serveideconvivencia@gramenet.cat

No t’ho pots perdre. Vine a fer cultura restaurativa!