Centres per la Convivència visita l’institut Can Periquet per a conèixer de primera mà el model restauratiu

El programa Centres per la Convivència de Santa Coloma ha visitat l’institut Can Periquet al municipi de Palau-solità i Plegamans per a conèixer de primera mà el model restauratiu. Gràcies per l’acollida i l’empenta restaurativa. Marxem amb el cor ple i la motxilla plena d’energia restaurativa. Us esperem a Santa Coloma al maig a la trobada Intercentres Joves en Xarxa!

L’enfocament restauratiu a l’escola ofereix un marc relacional que es fonamenta en els valors del respecte, la inclusió, la participació, la no-violència, l’honestedat, la diferència, la col·laboració, la responsabilització i la reparació, i s’orienta cap a les necessitats.

Centres per la Convivència és un programa d’àmbit socioeducatiu de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i el Servei de Convivència, Desenvolupament Comunitari i Civisme amb la col·laboració i participació dels centres públics de secundària i el recolzament dels serveis d’Educació, Salut, Igualtat, Infància i Joventut i del Departament d’Educació de la Generalitat.

Té l’objectiu d’establir un model d’intervenció de ciutat a través de l’articulació d’una xarxa de col·laboració que impulsa i dinamitza models de convivència positiva, a través de l’intercanvi, la participació i la representació dels diferents agents que conviuen als instituts públics de la ciutat:  professorat, alumnat, famílies i altres agents comunitaris.

#SiCreixemPlegadesResEnsAtura
#LaConvivènciaÉsVida