Joves reconeixen la importància de la memòria històrica al Memorial del camp de concentració de Buchenwald

Aquests dies, el grup de joves de #SantaColoma ha visitat el Memorial del camp de concentració de Buchenwald (Alemanya) per aprofundir en el coneixement del nazisme i descobrir els drets humans, la cultura de pau i la importància de la memòria històrica.

Visitem la presó d’Erfud on l’Stasi (agència d’espionatge) vigilava i controlaba la població a la República Democràtica Alemanya(RDA) Descobrim la pèrdua de les llibertats essencials com el dret de reunió i la llibertat d’expressió durant la guerra freda.

Aquest viatge per conèixer les condicions dels presos al camp de concentració de #Buchenwald Vivència colpidora de la barbàrie nazi i de la necessitat de mantenir viva la memòria de les 56.000 persones que van ser assassinades.

Aquest dimecres 8 de maig ha tingut lloc l’homenatge als colomencs i colomenques que van patir la deportació als camps de concentració nazi. Es fa als jardins del Museu Torre Balldovina.