Celebrem la tercera trobada intercentres amb els i les joves dels instituts de Santa Coloma

Centres per la Convivència celebra la III trobada Intercentres amb el protagonisme dels i les joves dels instituts de Santa Coloma que s’han format en Cultura Restaurativa. Aquesta ocasió hem tenit com a convidats una delegació de l’INS Can Periquet.

Imatge

Els centres han presentat les bones pràctiques al voltant de la convivència que es desenvolupen als instituts de la ciutat. Les joves del projecte FastLisa i el projecte Memorial Buchenwald també han compartit les seves experiències pel que fa als discursos d’odi i el nazisme.

La cloenda de la sessió de treball ha comptat amb la presència de la Tinenta Alcaldessa Bàrbara Ferrer i el Regidor de Joventut Aitor Muñiz Gràcies a tothom per fer-ho possible!

 

Imatge