Els estudiants reben formació per crear el seu treball audiovisual

Les i els estudiants solen troben en el suport audiovisual una forma  senzilla de expressar la seva idea de projecte.

Per potenciar la qualitat i creativitat d’aquest treball, els i les participants al Certamen de Convivència reben un taller de formació en aquesta matèria.

Aquest taller, impartit per la Associació SC·media, ofereix als i les  alumnes conceptes i eines en producció i post-producció audiovisual. Aquestes directrius orienten la part més tècnica del projecte desenvolupada a partir de la redacció d’un guió literari i un guió tècnic.

Les i els estudiants han fet un gran esforç ja que aquesta part requereix coordinació i cooperació de tot el grup. L’objectiu és que tothom pugui pre-visualitzar la idea consensuada abans de començar amb el rodatge.

Ara sí, estem preparats i preparades? ¡Llums, mòbils i acció!