El alumnes del IES Terra Roja lluiten contra el bullying

Els alumnes de Terra Roja reivindiquen la lluita contra el bullying en el projecte que presentaran al Certamen de Convivència de 2016

Els alumnes del Terra Roja han escollit el tema de l’assetjament escolar o bullying per presentar-se al 5é Certamen de Convivència i Drets Civils, organitzat per l’Ajuntament de Santa Coloma de gramenet que aviat se celebrarà a la ciutat. La data final per presentar el projecte és cada vegada més propera i els alumnes del Terra Roja es troben a les acaballes del seu projecte, donant els darrers retocs al muntatge del curtmetratge que han realitzat.

Han escollit aquest tema perquè desgraciadament avui dia els joves sofreixen cada vegada més situacions d’assetjament escolar. Aquest fenomen s’està convertint en una lluita diària per als nostres joves, on les xarxes socials adquireixen un paper important en aquest problema cada vegada més comú a les nostres aules i fora d’elles.

Per això els alumnes del Terra Roja han triat l’assetjament com a argument principal per al seu projecte en el qual ens ensenya que un canvi d’actitud de tots i la unió és la millor defensa per combatre.