Centres per la Convivència celebra la 1a trobada per a la construcció de la Xarxa d’intercanvi

El Servei de Convivència i els centres públics de secundària amb programes de mediació escolar s’han trobat al Mas Fonollar per tal de compartir experiències i dialogar sobre la gestió de conflictes  als instituts.

L’objectiu d’aquesta jornada ha sigut començar a construir una xarxa d’intercanvi i col·laboració entre els centres. Durant la sessió, s’han fet propostes per millorar la coordinació, la formació dels docents, l’apoderament dels i les joves mediadors/es i s’han fet reflexions com la importància del treball en equip i cooperatiu  tant en el mateix centre com amb la resta d’instituts i serveis de la ciutat.

També s’han posat en comú els diversos models de projectes de mediació escolar i les formes d’abordar la mediació per part de cada centre de secundària. D’aquesta manera, s’han pogut fer valoracions dels aspectes positius i d’aquells que cal millorar.

Per tal de seguir perfeccionant i treballant conjuntament, s’ha decidit celebrar aquest tipus de trobades un cop al mes. L’Institut Can Peixauet serà l’amfitrió del segon aplec que se celebrarà el 20 de març i que servirà per seguir compartint experiències i idees i seguir teixint la xarxa d’intercanvi.